Geneza

Geneza este tabloul pe care l-am terminat de pictat in ultima zi a anului 2019.
Asa cum se intampla de fiecare data atunci cand pictez prin tehnica intuitiva, dintr-o stare de meditatie, eu nu mi-am propus sa creez anumite forme sau culori. M-am lasat condusa de emotii si intuitie si la sfarsit am descoperit o poveste divina.
Tabloul spune povestea creatiei.
Mandala realizata cu mana libera surprinde nesfarsitul spatiului si al timpului, pe care noua, oamenilor, ne place sa il masuram.
Tabloul cuprinde deasemenea simboluri ale intelepciunii, ale fatului aflat in burta mamei, toate aflandu-se sub scutul protector al Divinitatii.
Mesajul tabloului este acela ca atunci cand venim pe Pamant, sufletul nostru isi alege parintii pe care ii vom avea in aceasta viata. Alegerea se face pe mai multe considerente, unul dintre acestia depinzand de lectiile pe care noi ne-am propus si ne-am asumat sa le invatam in aceasta viata.
Astfel, oricat de nedorit ni s-ar putea parea uneori, incercarile, tentatiile si momentele nadorite constient, pe care le experimentam, se intampla pentru ca noi sa evoluam.
Este important ca dupa ce facem tot ceea ce deinde de noi sa ne abandonam in mainile Divinitatii, spre binele nostru cel mai inalt, pe care uneori nu il puteam constientiza.