fbpx

Despre credinta, arta si creativitate

Cred in puterea rugaciunii. Cred ca acolo unde iti investesti atentia si unde iti dedici credinta iti investesti energia si astfel gandul capata forma.

Cred in puterea rugaciunii. Cred ca acolo unde iti investesti atentia si unde iti dedici credinta iti investesti energia si astfel gandul capata forma.

In urma cu cativa ani, intr-o meditatie profunda pe care am experimentat-o am vizualizat atunci o infinitate de culori si de forme care vibrau. La scurt timp dupa ce am avut aceasta experienta am intalnit-o pe Alexandra care m-a incurajat sa imi folosesc intuitia in pictura.

Asa s-a nascut “Suflete in blugi”, pagina unde inca de la inceput continutul a fost un mix intre pictura, emotii, spiritualitate si dezvoltare personala.

Regasiti aici interviul pe care i l-am acordat minunatei Alexandra Muscalu si in continuare o parte din acesta.

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre pasiunea ta. 

Numele meu este Ruxandra Criveteanu si una dintre pasiunile cele mai dragi sufletului meu, alaturi de arta de a te descoperi ca Om prin meditatie si dezvoltare personala, este cea pentru creatia prin arta, in mod special prin pictura si desen.

Cum si cand a inceput totul?

Totul a inceput probabil cu un gand, poate inconstient, asa cum se intampla cu majoritatea experientelor noastre de viata.  Constient insa am pornit pe acest drum al cunoasterii interioare in urma cu 20 de ani. In urma cu 3 ani mi-am dat voie sa imi manifest puterea creativa prin arta.

Pentru a-mi imbratisa teama de a gresi am inceput sa pictez. In acest proces am inceput sa observ cum din linii si forme pe care initial le consideram gresite rezultau creatii minunate. Altfel spus cand mi-am dat voie sa fiu imperfecta am inceput sa ma descopar, sa evoluez si sa ma iubesc mai mult.

Vreau sa ii multumesc Alexandrei Muscalu de la SheZen, care a reusit prin metode specifice picturii intuitive sa ma ajute in acest proces de creatie si descoperire de sine.

Cum te-a schimbat pe tine pictura?

Pictura m-a ajutat sa renunt la dorinta de perfectiune si sa accept felul in care manifest ceea ce se naste in mine.

Am devenit mai increzatoare in puterea mea si mai fericita atunci cand cand am observat ca ceea ce eu am creat atinge sufletele oamenilor.

Care este inspiratia ta? 

Viata si gama de emotii pe care le experimentam ca oameni.

Care este idealul la care ai vrea sa ajungi?

Acela de a reusi sa imi traiesc viata ajutandu-ma pe mine si pe alti oameni sa ne cunoastem si sa ne iubim mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.