fbpx

Recunostinta

Mi-am dorit sa inchei acest an cu un articol dedicat recunostintei. Ma uit in jurul meu, in camera unde ma aflu, si identific deja atat de multe pentru care sunt recunoscatoare.

E marti, 29 Decembrie, ora 21:12.

Am inceput sa scriu acest articol din dorinta de a lansa oficial blogul Suflete in blugi, in ultima zi a anului 2020.

Mi-am dorit sa inchei acest an cu un articol dedicat recunostintei.

Ma uit in jurul meu, in camera unde ma aflu, si identific deja atat de multe pentru care sunt recunoscatoare.

Asha, iepurasul meu de angora, gri inchis cu ochi albastri, are 8 ani si mi-a fost partener de drum si este membru al familiei inca de cand eu eram altcineva si viata mea arata cu totul altfel. De multe ori, cand il tin in brate bataile inimii lui se sincronizeaza cu cele ale inimii mele. Te iubesc si iti multumesc!

Asha

Asha

Urmatorul subiect al recunostintei mele, pe care il zaresc, este Unicornul din plus (care pentru mine este simbol divin al potentialului infinit si al minunilor). L-am primit in dar de la colegii mei, anul acesta, de ziua mea, cand mi l-au daruit impreuna cu cele mai frumoase si mai vesele baloane pe care le-am primit vreodata. Va multumesc pentru ca mi-ati daruit lucruri ce imi bucura sufletul. Reprezentati unul dintre motivele pentru care ma simt norocoasa si pentru care lucrez cu placere. Va iubesc si va multumesc!

Camera in care scriu contine atat de multe elemente pentru care sunt recunoscatoare: canapeaua cu mandala, colectia de bijuterii dragi sufletului meu, faurite si daruite de oameni carora le sunt atat de recunoscatoate, panzele, pensulele si culorile ce trasnpun in realitatea materiala emotii si povesti nascute in sufletul meu, colectia mea de scoici, o parte din iubitele noastre plante… pentru toate acestea sunt recunoscatoare!

Acum cateva luni am creat un colaj cu fotografii apartinand parintilor, bunicilor si strabunicilor mei. Colajul contine si cateva randuri dedicate lor si Divinitatii. Este modul prin care eu doresc sa imi exprim recunostinta si iubirea pentru fiecare bucatica din ei, care intr-un fel sau altul se afla in mine. Va multumesc si va iubesc!

Sunt recunoscatoare pentru mama mea. Mama, multumesc ca m-ai facut asa misto. Nu exista o mama mai buna pentru mine in niciun Univers. Tu m-ai invatat  sa cred in mine si in visurile mele . Tu ti-ai deschis sufletul si mi-ai impratasit din experientele tale, din lectiile tale de viata si asta m-a ajutat sa inteleg si sa accept atat de multe. Vreau sa stii mama, ca iti sunt recunoscatoare si ca te iubesc infinit de mult!

Mama mea iubita

Tata, desi nu mai esti aici si acum fizic in viata mea, tu ramai in amintirea si in inima mea, unde te port cu atat de multa bucurie. Sunt povete ale tale care imi rasuna deseori in suflet. Una dintre ele, care mi-a fost ghid de cand eram copil este: pe oameni ii dezarmezi cu bunatate si iubire.  Tata, iti multumesc si te iubesc!

Tatal meu iubit

Sunt recunoscatoare pentru relatia plina de iubire pe care am costruit-o impreuna cu iubitul meu.  Evolutia, autenticitatea si toata blandetea sufletelor noastre, impreuna, ma fac sa simt ca am invatat atat de multe lectii.  Experimentez un sentiment pe care nu l-am mai avut vreodata..acela ca parca tot ce am experimentat in viata pana acum ne-a pregatit pentru acest Noi, impreuna. Te iubesc si iti multumesc!

Sunt recunoscatoare pentru prietenii mei dragi si autentici… Pentru voi, cei cu care am trecut prin momente frumoase si prin altele mai grele, voi cei care m-ati vazut plangand si de fericire si de tristete. Sunt recunoscatoare pentru ca impreuna ne bucuram de viata si radem si suntem alaturi unii de ceilalti. Sunt recunoscatoare pentru ca ne acceptam asa, imperfecti, cum suntem cu totii si pentru ca pot sa comunic cu voi autentic, din suflet, fara sa imi fie vreo secunda teama ca am putea pierde prietenia… pentru ca stiu si stiti ca ceea ce rostesc ori rostiti se naste din iubire. Va iubesc si va multumesc!

Sunt recunoscatoare pentru anul 2020.  Anul acesta mi-a daruit ocazia sa imi dezvolt si sa imi perfectionez capacitatea de a ma adapta si de a iesi din zona de confort. Am facut-o de atatea ori anul acesta incat  acum noul nu ma mai sperie si simt ca in mine gasesc intotdeauna resursele necesare pentru a depasi orice obstacol.

Anula cesta am cules roadele dupa atatia ani de evolutie si dezvoltare personala si am facut saltul spre a darui celor din jur ceea ce stiu si pot face  eu.

Privesc in urma si realizez ca anul acesta mi s-au implinit dorinte care cu ceva timp in urma erau doar planuri sau visuri. Am ajuns sa experimentez bucati din raspunsul la intrebarea “ce vrei sa te faci cand vei fi mare? ” si pentru asta sunt recunoscatoare.

Ma uit in interiorul meu si simt atat de multa iubire si recunostinta incat stiu ca sunt unde trebuie si imi spun: Te iubesc si iti multumesc!

2 thoughts on “Recunostinta

  1. Cherana Gioga says:

    Un inceput frumos marcand un final dar si un inceput de an, de deceniu, de era.
    Minunate ganduri, minunat scrise si daruite de o minune de fata!
    Felicitari si mult, mult succes!
    Fie ca 2021 sa-ti aduca Inspiratie si vise implinite!
    La multi ani! 🙏❤🙏

    • Ruxandra C says:

      Cherana, Om drag si minunat, iti multumesc, te imbratisez si iti doresc experiente minunate, pline de iubire!💖
      Pretuiesc vorbele tale si ma impresioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.