fbpx

Goana după ce credem noi că avem nevoie

Goana după ce credem noi că avem nevoie

M-am regăsit gonind și m-am oprit cu o respirație adâncă din goana nebună. Ce e ciudat cu felul ăsta de goană după  ce credem noi că avem nevoie este că ne ține pe loc. E fals să credem că ajungem mai repede undeva atunci când gonim pentru că pe drum, deconectați de la sine, pierdem bucăți din noi și la un moment dat nu facem decât să ne întoarcem pentru a ne regăsi așa încât să ajungem întregi la destinație…sau mai bine la diversele destinații.

Uneori, oricât de mult ne-am “da silința”, lucrurile nu se întâmplă exact așa cum ne dorim noi. Există un moment potrivit pe care, orice am face, nu îl putem păcăli să se grăbească. Uneori este bine să ne folosim forța altfel și nu pentru a forța lucrurile.

De cele mai multe ori pierdem sau nu primim ceva pentru că altceva se potrivește mai bine sufletului nostru și altfel trebuie să se întâmple lucrurile. Mi-aș dori să pot apela mai des la acceptare și la înțelepciunea necesară pentru a pune în aplicare acest adevăr. Uneori nu trăim în acceptare de frică să nu pierdem ceva sau să nu fim suficient de buni. Ideal ar fi să acționăm din iubire, deloc din frică, dar suntem oameni și este în regulă să facem lucrurile și altfel decât într-o manieră ideală.

Este important să ne dăm timp, să nu încercăm să le facem pe toate. E important să ne acceptăm cu blândețe și iubire latura umană, imperfectă, care are nevoie de odihnă…odihnă a sufletului în primul rând.

Cum e cu firul ierbii care nu crește mai repede dacă tragi de el așa este și cu omul și cu a sa viață…toate vin la timpul lor, după ploaie iese soarele și uneori apare chiar și un curcubeu, sau mai multe.

Vin sărbătorile iar eu vă doresc să fiți fericiți și iubiți de sărbători și întotdeauna. A fost o săptămână a patimilor- urmează Învierea. Să ne păstrăm inimile, sufletele, mintea și brațele deschise și să acceptăm uneori să ne lăsăm duși de viață.. Să nu uităm că Dumnezeu este viața.

Vă invit să vă relaxați, să ascultați această melodie și să acordați câteva clipe doar pentru sufletul vostru:

Sursa foto principală: Unsplash.com

Mă găsești și pe Facebook și Instagram

Citește și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.